The Witcher gameserie verkocht 50 miljoen exemplaren

Geplaatst: 29 mei 2020 15:37
Aangepast: 29 mei 2020 15:51
-

De gameserie van The Witcher heeft de mijlpaal van 50 miljoen verkochte exemplaren bereikt, wat geen grote verrassing is aangezien de games nooit echt zijn gedaald in populariteit. Vooral na het uitkomen van de Netflix-serie 'The Witcher'.

CD Projekt liet weten dat hun gameserie de 50 miljoen verkopen heeft gehaald. Geralt is nog steeds een populaire jongen. Dat zijn geen slechte cijfers, vooral aangezien The Witcher 3: Wyld Hunt, pas vijf jaar geleden uitkwam. Van een nieuwe game is geen sprake meer geweest, alleen een kleine spin-off, die een ode is aan het kaartspel dat veel naar voren komt in de games. Vorig jaar rond deze tijd, liet CD Projekt weten dat ze de 40 miljoen verkochte exemplaren hadden behaald, waarvan de helft The Witcher 3 was. Dat betekent dat de games in één jaar 10 miljoen keer verkocht zijn. En dat terwijl er niet eens een nieuw deel aan de serie is toegevoegd afgelopen jaar. Het hoge aantal verkopen zijn waarschijnlijk voor een groot deel te danken aan het uitkomen van de Netflix-serie, die gebaseerd is op de Witcher-games.

Seizoen twee van The Witcher zou eigenlijk volgend jaar uitkomen, maar dat was voordat de productie stopgezet moest worden in verband met het coronavirus.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher

Ontwikkelaar:

CD Projekt RED

Uitgever:

Atari

Release:

26 oktober 2007

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord