Total War biedt verontschuldiging aan voor slechte dlc

Geplaatst:

Roger Collum, Vice President van Total Warhammer-ontwikkelaar Creative Assembly, heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor de tegenvallende dlc Shadows of Change.

Total Warhammer 3 verscheen in 2022 en werd goed ontvangen door het publiek, totdat de nieuwste dlc Shadows of Change voor de game uitkwam in augustus. Fans vinden het een cashgrab met voor twintig euro alleen oude, hergebruikte lords en weinig inhoud. De game en de uitbreiding worden bedolven onder negatieve reviews en de vice president heeft nu in een statement op de Total War-website namens het team hun verontschuldigingen aangeboden. Collum zegt dat het de afgelopen maanden een zware tijd is geweest en het onderwerp intern veel is besproken. De vice president zegt dat er fouten zijn gemaakt en biedt daarvoor zijn verontschuldigingen aan. Hij belooft een verbetering in transparantie en betere communicatie naar de community toe. In het statement doet hij ook de aankondiging dat Shadows of Change meer content krijgt in de toekomst met een update in 2024. Hij deelt ook mee dat Total Warhammer 3: Thrones of Decay wordt uitgesteld naar volgend jaar en dit jaar niet meer uitkomt.

Total War Warhammer III1

Total Warhammer 3 is nu beschikbaar op de pc. Lees hier Claudia's Total Warhammer 3 review.

Bron: Total War

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: Warhammer III

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord