Total War: Warhammer III roadmap onthuld

Geplaatst: 9 mei 2023 21:00
Aangepast: 9 mei 2023 21:02

Creative Assembly heeft grootse plannen met Total War: Warhammer III. Ze heeft via Steam de roadmap voor het komende jaar gedeeld.

Creative Assembly, de ontwikkelaar van Total War: Warhammer III, heeft zijn Roadmap gedeeld met daarin de belangrijkste updates en features voor de komende twaalf maanden. De updates komen in de vorm van patch 3.1 en updates 4.0, 5.0 en 6.0, die allemaal verschillende updates en toevoegingen aan de game bevatten. Patch 3.1, die in de laatste week van mei uitkomt, introduceert Chaos Dwarfs als End Game Scenario in Immortal Empires, zeven nieuwe units in de Regiments of Renown en een nieuwe Legendary Hero. Update 4.0 introduceert de Shadows of Change DLC, drie nieuwe Legendary Lords, nieuwe units en Immortal Empires Achievements, evenals verbeteringen aan de AI en Settlement Battles. Update 5.0 introduceert de Thrones of Decay DLC, nieuwe Legendary Lords en een nieuw legendarisch artefact. Update 6.0 komt ten slotte in de lente van 2024 met nog meer nieuwe units, verbeteringen en toevoegingen.

Total War Warhammer III1

Total War: Warhammer III is nu te spelen op pc.

Bron: Creative Assembly
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: Warhammer III

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord