Trackmania moet meerdere keren gekocht worden

Geplaatst: 2 juni 2020 11:15
Aangepast: 2 juni 2020 11:27

De nieuwste Trackmania gaat gebruik maken van een ongebruikelijk betalingssysteem. Ubisoft laat dit weten in een interview met PC Gamer.

De creatieve racegame is in principe gratis te spelen, maar dan krijg je echter het minimum. Als je gebruik wilt maken van de vele features zoals dagelijkse competities, de "track of the day" en meer officiële tracks, dan moet je een tientje per jaar afrekenen. Voor 30 euro per jaar of 60 euro per drie jaar krijg je toegang tot Club Access. In deze club vinden spelers customization, speciale campaigns, online rooms, training tracks en exclusieve competities. Ondanks dat Ubisoft het gehele systeem heeft uitgelegd, ontkennen ze dat dit een abonneedienst is. Ze vertellen dat je de game koopt voor een gelimiteerde tijd en wanneer je de game weer wilt spelen, dan mag je er weer voor betalen.

onbekend

Trackmania verschijnt 1 juli voor de pc.

Bron: PC Gamer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Trackmania

Series

TrackMania

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

1 juli 2020

Ontwikkelaar

Nadeo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord