Trackmania

  • Ontwikkelaar Nadeo
  • Eerste releasedatum 1 juli 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trackmania moet meerdere keren gekocht worden

De nieuwste Trackmania gaat gebruik maken van een ongebruikelijk betalingssysteem. Ubisoft laat dit weten in een interview met PC Gamer.

De creatieve racegame is in principe gratis te spelen, maar dan krijg je echter het minimum. Als je gebruik wilt maken van de vele features zoals dagelijkse competities, de "track of the day" en meer officiële tracks, dan moet je een tientje per jaar afrekenen. Voor 30 euro per jaar of 60 euro per drie jaar krijg je toegang tot Club Access. In deze club vinden spelers customization, speciale campaigns, online rooms, training tracks en exclusieve competities. Ondanks dat Ubisoft het gehele systeem heeft uitgelegd, ontkennen ze dat dit een abonneedienst is. Ze vertellen dat je de game koopt voor een gelimiteerde tijd en wanneer je de game weer wilt spelen, dan mag je er weer voor betalen.

onbekend

Trackmania verschijnt 1 juli voor de pc.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?