Trailer: 11 Bit Studios werkt aan The Alters

-

11 Bit Studios heeft tijdens de PC Gaming Show hun nieuwe game onthuld. De ontwikkelaar werkt momenteel namelijk aan de futuristische game The Alters.

Ontwikkelaar 11 Bit Studios ken je wellicht van games als This War of Mine, Children of Morta en Frostpunk. Vandaag heeft de studio bekendgemaakt momenteel met een nieuwe game bezig te zijn. De game draait om het verhaal van Jan Dolski. Hij is gestrandt op een planeet ergens ver van zijn huis en is helemal alleen. Om te kunnen overleven moet hij hulp zien te vinden en aangezien die er niet is op de planeet, creëert hij deze. Hij maakt alternatieve versies van zichzelf; The Alters. Check hieronder de onthullingstrailer van de nieuwste game van de Poolse 11 Bit Studios.

The Alters heeft vooralsnog geen releasedatum, maar je kunt de game wel alvast toevoegen aan je wishlist op Steam.

Bron: 11 Bit Studios
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Alters

Ontwikkelaar:

11 bit studios

Uitgever:

11 bit studios

Release:

Q1 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord