A Plague Tale: Requiem

  • Ontwikkelaar Asobo Studio
  • Eerste releasedatum 18 oktober 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Trailer: A Plague Tale Requiem aangekondigd

A Plague Tale Innocence gaat een vervolg krijgen. A Plague Tale Requiem is namelijk aangekondigd en de trailer zit weer vol met ratten.

In Plague Tale Requiem keren Amicia en haar broer Hugo terug en moeten ze weer zien te overleven. Dit keer gaat dit een stuk makkelijker worden nu Hugo de ratten volledig onder controle heeft en ook Amicia met meer wapens rondloopt. Je ziet de ratten dan ook door de stad zwermen en wordt er gevochten bij een veldslag. Veel is er nog niet bekend over de game, maar je kunt al wel de sfeer proeven in de trailer.

A Plague Tale Requiem verschijnt in 2022 voor de Xbox X/S series en pc. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

BRON Xbox & Bethesda Game Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?