Trailer: A Total War Saga: Troy officieel aangekondigd

Geplaatst: 19 september 2019 21:10
-

SEGA heeft vandaag A Total War Saga: Troy officieel bevestigd. Via een persbericht en een trailer op het Total War YouTube-kanaal werd het tweede deel van de Total War Saga-reeks aangekondigd.

Vanochtend werd het gerucht van een nieuwe Total War Saga al bevestigd door een foto van de voorkant van de nieuwe PC Gamer Magazine. SEGA heeft vanmiddag via een trailer de nieuwe Total War Saga officieel bevestigd. De nieuwe game genaamd A Total War Saga: Troy is geïnspireerd door Homer’s Illiad. De game brengt je terug naar de late bronstijd op het moment dat de Trojaanse oorlog net begonnen is tussen de stad Troje en de Myceense koning. Bekende helden zoals Hector en Achilles zijn te vinden op het slagveld. Door middel van turn-based en real-time-strategy bepaal jij de veldslagen en kan de geschiedenis worden veranderd.

A Total War Saga: Troy verschijnt in 2020 voor de pc. Een specifieke releasedatum is nog niet gegeven.

Bron: SEGA

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Total War Saga: Troy

Ontwikkelaar:

Creative Assembly

Uitgever:

SEGA

Release:

13 augustus 2020

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord