A Total War Saga: Troy

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 13 augustus 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

A Total War Saga: TROY gratis op releasedag

A Total War Saga: TROY wordt exclusief gelanceerd via de Epic Games Store. Daarnaast is de game gratis te downloaden op de dag van release en kan je hem daarna blijven spelen.

Vandaag heeft Sega Europe Limited en The Creative Assembly aangekondigd dat A Total War Saga: TROY 24 uur lang gratis te downloaden is op de dag dat de game uitkomt in de Epic Game Store. Wanneer je de game gratis hebt gedownload, is hij ook voor altijd van jou en kan je hem blijven spelen. Voor een jaar lang is de game exclusief verkrijgbaar via de Epic Games Store. Pas daarna kun je de game ook verkrijgen via Steam. A Total War Saga: TROY speelt zich af in de tijd van de Trojaanse Oorlog tussen de Grieken en Trojanen. Je kunt je eigen koninkrijk opbouwen als één van de acht helden, waaronder Achilles en Odysseus, en Troy veroveren of verdedigen. De officiële trailer van de game is vandaag gedeeld en hieronder te bekijken. Het is trouwens niet nieuw dat Epic Games gratis spellen weggeeft. Al een tijd zijn er elke week de zogeheten mystery games in de Epic Games Store, waarin een game een week lang gratis te downloaden is. Civilization IV was de gratis game van vorige week en is nu vervangen door Borderlands: The Handsome Collection.

A Total War Saga: TROY komt uit op 13 augustus 2020 via de Epic Games Store.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?