A Total War Saga: Troy

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 13 augustus 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Video: A Total War Saga: Troy gameplay reveal

Vandaag is de eerste video met gameplay van Total War: Troy online gegaan. De sandbox game speelt zich af in de tijd van de Trojaanse oorlog en bevat verschillende goden en monsters.

Vanaf vandaag kun je dus de eerste gameplay beelden bekijken van de strategische game van Creative Assembly Sofia. De studio wilde graag een mythische kant toevoegen aan de oorlog, maar verder is de game nog steeds erg historisch correct. De goden hebben wel veel invloed op wat er gebeurt, omdat de Grieken en Trojanen ook echt geloofde dat dit zo werkte. Goden paraderen niet over het slagveld, maar door de goden te eren heeft jouw leger meer kans op succes. Om je vijanden te dwarsbomen, kun je ook hun connectie met de goden verpesten, wat ook weer voor een voordeel zorgt. Monsters en mythische wezens zijn wel fysiek aanwezig tijdens de veldslagen.

Total War: Troy komt uit op 13 augustus en zal de eerste 24 uur gratis te downloaden zijn.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?