Video: A Total War Saga: Troy gameplay reveal

Geplaatst:
Aangepast: 5 juni 2020 15:43

Vandaag is de eerste video met gameplay van Total War: Troy online gegaan. De sandbox game speelt zich af in de tijd van de Trojaanse oorlog en bevat verschillende goden en monsters.

Vanaf vandaag kun je dus de eerste gameplay beelden bekijken van de strategische game van Creative Assembly Sofia. De studio wilde graag een mythische kant toevoegen aan de oorlog, maar verder is de game nog steeds erg historisch correct. De goden hebben wel veel invloed op wat er gebeurt, omdat de Grieken en Trojanen ook echt geloofde dat dit zo werkte. Goden paraderen niet over het slagveld, maar door de goden te eren heeft jouw leger meer kans op succes. Om je vijanden te dwarsbomen, kun je ook hun connectie met de goden verpesten, wat ook weer voor een voordeel zorgt. Monsters en mythische wezens zijn wel fysiek aanwezig tijdens de veldslagen.

Total War: Troy komt uit op 13 augustus en zal de eerste 24 uur gratis te downloaden zijn.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Total War Saga: Troy

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

13 augustus 2020

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord