A Total War Saga: Troy

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 13 augustus 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

A Total War Saga: Troy krijgt morgen multiplayer

A Total War Saga: Troy krijgt morgen een grote update. De game krijgt dan namelijk eindelijk multiplayer.

A Total War Saga: Troy is de nieuwste game in de Total War-serie. De game is al een tijdje uit, maar op release ontbrak er een feature die veel spelers toch graag hadden willen zien. De game had namelijk geen multiplayer. Ontwikkelaar Creative Assembly maakte de keuze om multiplayer achterwege te laten, om zich te kunnen focussen op het verhaal. Multiplayer stond echter wel altijd op de agenda. Vanaf morgen is het dan eindelijk zover. Dan verschijnt er namelijk een bèta voor de multiplayer-functionaliteit in de game. Hiermee kun je met tot wel acht spelers samen spelen en kun je de campaign in co-op spelen met een vriend.

A Total War Saga: Troy is momenteel te spelen op pc. De multiplayer bèta is vanaf 26 november beschikbaar.

BRON Creative Assembly

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?