Age of Empires IV

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Age of Empires IV gameplay trailer onthuld

Tijdens de Xbox show kregen we al een hele uitleg over de trebuchets in Age of Empires IV, maar tijdens de opening night live krijgen we ook nog wat gameplay te zien.

De nieuwe trailer voor Age of Empires IV toont ons een aantal gloednieuwe gameplay beelden van de campaign van de game. Ontwikkelaars Relic Entertainment en World's Edge bestempelen hun game als de 'koning van de real-time strategy', maar dit moeten ze natuurlijk wel waar kunnen maken met de eerste nieuwe AOE titel in zestien jaar tijd. Ze lieten in ieder geval al zien dat ze hun publiek goed kennen door Microsoft zo ver te krijgen een educatieve video over trebuchets deel te maken van hun show.

Age of Empires IV is vanaf 28 oktober verkrijgbaar.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?