Trailer: Maak kennis met de trebuchet in Age of Empires IV

Geplaatst:
Aangepast: 24 augustus 2021 19:41

Age of Empires IV maakt zich klaar voor de strijd. Om alvast een inkijkje te krijgen werd er tijdens de Xbox stream op gamescom dieper ingegaan op de ontwikkeling van een gevaarlijk wapen: de Trebuchet.

Een trebuchet is een slingerarm dat vooral in de middeleeuwen werd gebruikt. Om alles zo realistisch mogelijk in de game te implementeren heeft de ontwikkelaar goed gekeken hoe zo'n wapen werd gebruikt en in zijn werk gaat. In onderstaande trailer wordt uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken en waar ze op moesten letten. Eerder werd al bekendgemaakt dat de maritieme strijd ook zeker aanwezig is in Age of Emires IV. In april werden de eerste gameplaybeelden van Age of Empires IV onthuld.

Age of Empires IV lanceert op 28 oktober voor pc.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Age of Empires IV

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

28 oktober 2021

Ontwikkelaar

World's Edge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord