Rise of the Ronin

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Assassin's Creed vibes met Rise of the Ronin

KOEI TECMO GAMES en Team Ninja waren aanwezig tijdens de State of Play. Tijdens dit event onthulden ze een nieuwe PlayStation 5 console-exclusieve titel: Rise of the Ronin.

Rise of the Ronin is een actie/RPG met een open wereld. Het doet denken aan Assassin's Creed, zeker nadat een vogel de stad overvliegt en ons een goed beeld geeft van het tijdperk. De game speelt zich af in een periode genaamd Bakumatsu. Dit was één van Japans duisterste tijden, waarin dictators en ziektes beide heersten. In Rise of the Ronin speel je als, juist, een Ronin. Een strijder zonder meester, je beslissingen zijn je eigen. De consequenties van je acties zijn dan ook je eigen verantwoordelijkheid. De combat in de game is sierlijk en bloederig, dus maak je klaar voor een intens gevecht.

Rise of the Ronin verschijnt in 2024 voor de pc en PlayStation 5.

BRON State of Play

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?