Astral Chain

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Astral Chain is nieuwe RPG van Platinum Games

Platinum Games is bezig met een nieuwe game en deze is tijdens de laatste Nintendo Direct onthuld. Astral Chain komt nog dit jaar uit voor de Nintendo Switch.

Ontwikkelaar Platinum Games is vooral bekend van games als Bayonetta en Nier: Automata en Vanquish. In de herfst van dit jaar komt daar nog een nieuwe titel bij. Astral Chain is een nieuwe actie game dat zich afspeelt in een futuristische wereld. Je maakt deel uit van een speciale eenheid van de politie en werkt samen met een geheim humanoid wapen, Legion, in een synergetisch actie systeem, waarmee je gevechten voert en de stad weer veilig moet stellen.

Astral Chain wordt op 30 augustus van dit jaar verwacht voor de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?