Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Astral Chain

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Patrick met Astral Chain

Zo tijdens de Kerstdagen reikt de 'Mech' waarmee we in aanraking komen niet veel verder dan de oven om een lekker hertenbiefstukje te laten garen. Patrick compenseert dat maar wat graag met de game die op zijn verlanglijstje staat, want dat is Astral Chain. De futuristische hack en slash-game staat daar namelijk bol van. Het is dan ook niet zo vreemd dat Patrick uit volle borst 'All I Want For Christmas Is Astral Chain!' zingt.

Detectiveje spelen in de toekomst

Tjonge, zo heb je je rondje beste wensen weer gehad en voor je het weet zijn de kerstdagen alweer in zicht en moet je je verlanglijstje samenstellen. En er is op het gebied van games dit jaar ook best wel veel verschenen dat mij aanspreekt. Vreemd genoeg heb ik vrijwel alles van wat ik interessant vind al in huis gehaald of voor handen via de Xbox Game Pass. Toch ontbreekt er nog een titel die ik graag eens wil spelen; Astral Chain. Niet in de laatste plaats omdat je in die game de rol vervult van een detective en dat spreekt mij sowieso wel aan. Maar ook de futuristische setting, actie en unieke eigenschappen van die game spreken mij erg aan.

Voor mijn gevoel is Astral Chain dit jaar wel erg onder de radar gebleven bij veel mensen. Dit komt wellicht omdat ik maar weinig mensen persoonlijk ken die de game ook daadwerkelijk hebben aangeschaft en gespeeld. Dat doet niets af aan het feit dat mijn interesse zelfs richting de kerst onverminderd groot is. Na het lezen van Delano's review van Astral Chain werden mijn vermoedens van deze game bevestigd en sindsdien stond de game op mijn lijstje. Helaas kwamen er telkens games uit die nét iets meer prioriteit hadden voor mij, waardoor het er tot dusver nog niet van gekomen is om deze game op te pikken.

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?