Astral Chain

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Nintendo onthult nieuwe trailer Astral Chain

Astral Chain is de nieuwe game van Platinum Games. Nintendo onthult nu een nieuwe trailer voor deze game.

Tijdens een Nintendo Direct begin dit jaar werd Astral Chain aangekondigd. Veel was er toen nog niet bekend over deze game. Vandaag hebben we tijdens de E3-presentatie van Nintendo een nieuwe trailer mogen bekijken. In deze trailer kunnen we wat meer van het verhaal, de gameplaymechanics en de personages zien.

Astral Chain verschijnt 30 augustus voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?