Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Battlefield 2042-trailer toont Battlefield Portal

De Battlefield 2042 gamemodus Battlefield Portal heeft een nieuwe trailer ontvangen. De trailer toont wat van de mogelijkheden die deze modus te bieden heeft.

Battlefield 2042 maakt zich klaar voor de release eind deze maand. Battlefield Portal is één van de meest felbegeerde modi in de first-person shooter en de nieuwe trailer toont nogmaals waarom. Je kunt via deze modus oudere games herspelen in een modern jasje. Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3 zijn te spelen en te mixen. Je kunt ook op deze oudere maps spelen met de content van Battlefield 2042. Battlefield 2042 heeft geen campaign, maar wel drie grote multiplayer modi. Naast Portal heb je in Battlefield 2042 ook Hazard Mode en de klassieke playlists die je gewend bent.

Battlefield 2042 is beschikbaar vanaf 19 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De early access van Battlefield 2042 start op 12 november.

BRON EA

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?