Trailer: Bekijk de nieuwste update voor Sifu

Geplaatst:

Sifu-strijders opgelet. Ontwikkelaar Soclap heeft namelijk een nieuwe trailer gedeeld waarin extra content te zien is voor de knokgame.

De herfstupdate voor Sifu staat geheel in het teken van het personaliseren van jouw gevechten. Vecht op jouw manier, met het door jou bewerkte personage. Maak hierbij een eigen replayvideo om de gevoerde strijd van extra filmische glans te voorzien. Er verschijnen gamemodifiers waarmee je bijvoorbeeld ongelimiteerd tegenstanders kan weggooien of jonger wordt door je vijanden te vermoorden. Het is ook mogelijk om het jezelf moeilijker te maken door in te stellen dat je alleen met je handen knokt. Ook zijn er wat verbeteringen ter bevordering van de gebruiksvriendelijkheid. Zo kun je data van je voormalige save file overzetten naar een nieuwe. Ook kun je de camerapositie- en afstand bepalen voor de gevechten. De update is vanaf vandaag beschikbaar voor pc, Playsation 4 en 5.

Sinds afgelopen maand verschijnt Sifu op de Nintendo Switch, ook is de vechtgame beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. Meer lezen over Sifu? Check dan hier onze review van Sifu.

Bron: Sloclap
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sifu

Series

-

Uitgever

Sloclap

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 februari 2022

Ontwikkelaar

Sloclap

Gameliner Awards

-

Lees meer