Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Sifu

  • Ontwikkelaar Sloclap
  • Eerste releasedatum 8 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Bekijk de nieuwste update voor Sifu

Sifu-strijders opgelet. Ontwikkelaar Soclap heeft namelijk een nieuwe trailer gedeeld waarin extra content te zien is voor de knokgame.

De herfstupdate voor Sifu staat geheel in het teken van het personaliseren van jouw gevechten. Vecht op jouw manier, met het door jou bewerkte personage. Maak hierbij een eigen replayvideo om de gevoerde strijd van extra filmische glans te voorzien. Er verschijnen gamemodifiers waarmee je bijvoorbeeld ongelimiteerd tegenstanders kan weggooien of jonger wordt door je vijanden te vermoorden. Het is ook mogelijk om het jezelf moeilijker te maken door in te stellen dat je alleen met je handen knokt. Ook zijn er wat verbeteringen ter bevordering van de gebruiksvriendelijkheid. Zo kun je data van je voormalige save file overzetten naar een nieuwe. Ook kun je de camerapositie- en afstand bepalen voor de gevechten. De update is vanaf vandaag beschikbaar voor pc, Playsation 4 en 5.

Sinds afgelopen maand verschijnt Sifu op de Nintendo Switch, ook is de vechtgame beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. Meer lezen over Sifu? Check dan hier onze review van Sifu.

BRON Sloclap

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?