Biomutant

  • Ontwikkelaar Experiment 101
  • Eerste releasedatum 25 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Biomutant trailer toont combat

THQ Nordic heeft vandaag een nieuwe trailer voor Biomutant gedeeld. Hierin wordt de combat van de actie-RPG getoond.

Over precies twee maanden komt Biomutant uit, een actie-RPG die zich afspeelt in een open post-apocalyptische wereld. Uitgever THQ Nordic heeft vandaag een trailer gepubliceerd waarin de combat van Biomutant in actie wordt getoond. Zo is te zien hoe spelers straks gevechten in kungfustijl met zowel mêlee-wapens als schietwapens kunnen aanpakken. Daarnaast hebben de speelbare personages speciale mutantvaardigheden die ze ook kunnen toepassen in gevechten. Bekijk vooral de korte combat trailer hieronder om alvast een indruk te krijgen van hoe het gevechtssysteem in Biomutant eruit ziet!

Biomutant wordt op 25 mei uitgebracht voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Check hier negen minuten aan Biomutant gameplay.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?