Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Blood Bowl III

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 23 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Sport , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Blood Bowl 3 krijgt nieuwe sportieve trailer

Een nieuwe sportieve trailer moet ons lekker maken voor Blood Bowl 3. This is Blood Bowl!

De releasedatum van Blood Bowl 3 nadert en dat vraagt natuurlijk om een vette trailer. Daar waar elk American Football-fan in februari voor de buis zit om de Super Bowl te kijken, zitten nerds als jij en ik waarschijnlijk achter onze pc of console. Februari markeert namelijk ook de release van Blood Bowl 3, wat eigenlijk de Super Bowl is als het zou bestaan in het Warhammer-universum. Mocht je niet helemaal begrijpen waar ik het over heb, heeft uitgever Nacon een nieuwe trailer uitgebracht waarin we precies kunnen zien wat Blood Bowl 3 voor ons in petto heeft. We zien namelijk hoe De Bogenhafen Barons het opnemen tegen Thunder Valley Greenskins in de meest bizarre sportwedstrijd die je ooit hebt gezien.

Blood Bowl will be release verschijnt 23 februari op de pc, Xbox One, Xbox Series, Playstation 4 en Playstation 5.

BRON Nacon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?