FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: Bouw je droomteam in FIFA 23 Career Mode

De carrière modus keert uiteraard terug in FIFA 23. De nieuwste gameplay-trailer toont on de verse gameplay-features voor zowel managers als spelers.

Ja, want je kan natuurlijk ook een carrière starten als een jeugdbelofte. Je kunt drie verschillende stijlen op je nemen: Maverick, Heartbeat en Virtuoso. Elke stijl zorgt voor de progressie van verschillende skills. Zo kun je als een Maverick straks in je eentje de verdediging dollen, terwijl Virtuoso meer oog heeft voor de teamgenoten. Voor zowel de spelers als de managers carrières is er een nieuwe feature onthuld, genaamd Playable Highlights. Hierbij speel je alleen de belangrijke momenten van de wedstrijd. Dit allemaal in een nieuw jasje. FIFA 23 Career Mode heeft namelijk een nieuw menusysteem.

We blijven nog even doorgaan. In Dynamic Moments zie je de interactie tussen speler en manager. Vier het succes en verwelkom nieuwe sterspelers. De transferwindow wordt gezien als één van de meest spannende momenten in het voetbal, dus ook hier zijn de nodige details aan toegevoegd. Tot slot kun je in de schoenen stappen van 's werelds bekendste managers. Denk hierbij aan Thomas Tuchel, Steven Gerrard, etc.

Bekijk hier de gameplaydetails van FIFA 23. Italië wordt ook weer sterk gerepresenteerd in de voetbalgame. Juventus is terug in FIFA 23.

FIFA 23 is beschikbaar vanaf 30 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON EA Sports

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?