Trailer: Bouw je droomteam in FIFA 23 Career Mode

Geplaatst:

De carrière modus keert uiteraard terug in FIFA 23. De nieuwste gameplay-trailer toont on de verse gameplay-features voor zowel managers als spelers.

Ja, want je kan natuurlijk ook een carrière starten als een jeugdbelofte. Je kunt drie verschillende stijlen op je nemen: Maverick, Heartbeat en Virtuoso. Elke stijl zorgt voor de progressie van verschillende skills. Zo kun je als een Maverick straks in je eentje de verdediging dollen, terwijl Virtuoso meer oog heeft voor de teamgenoten. Voor zowel de spelers als de managers carrières is er een nieuwe feature onthuld, genaamd Playable Highlights. Hierbij speel je alleen de belangrijke momenten van de wedstrijd. Dit allemaal in een nieuw jasje. FIFA 23 Career Mode heeft namelijk een nieuw menusysteem.

We blijven nog even doorgaan. In Dynamic Moments zie je de interactie tussen speler en manager. Vier het succes en verwelkom nieuwe sterspelers. De transferwindow wordt gezien als één van de meest spannende momenten in het voetbal, dus ook hier zijn de nodige details aan toegevoegd. Tot slot kun je in de schoenen stappen van 's werelds bekendste managers. Denk hierbij aan Thomas Tuchel, Steven Gerrard, etc.

Bekijk hier de gameplaydetails van FIFA 23. Italië wordt ook weer sterk gerepresenteerd in de voetbalgame. Juventus is terug in FIFA 23.

FIFA 23 is beschikbaar vanaf 30 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: EA Sports
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord