Trailer: Juventus keert terug in FIFA 23

Geplaatst:
Aangepast: 26 juli 2022 14:14

Forza Juventus! De grote Italiaanse voetbalclub keert terug in FIFA 23, zowel in tegenwoordige tijd als verleden tijd.

Juventus heeft een aantal edities van FIFA moeten missen. Dit komt omdat Konami destijds met eFootball de competitie aanging met FIFA. Hierdoor was Juventus beschikbaar in eFootball, maar niet in FIFA. Nu keert de Oude Dame terug en kun je straks weer heerlijk potjes voetbal spelen in het Allianz Stadium. Juventus-legende Claudio Marchisio wordt toegevoegd aan het FUT Hero systeem. Daarnaast is Dušan Vlahović een ambassadeur voor FIFA 23. Ja, FIFA-fans hoeven voorlopig niet meer te spelen met Piemonte Calcio. Er werd een trailer uitgebracht met het nieuws, waarin de nalatenschap van Juventus wordt gevierd.

Bekijk hier de onthulling van FIFA 23. FIFA 23 is de laatste FIFA-game onder de hoede van EA. Volgend jaar gaat FIFA EA Sports Football Club heten.

FIFA 23 is beschikbaar vanaf 30 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord