Trailer: FIFA 23 officieel uit de doeken gedaan

Geplaatst:
Aangepast: 20 juli 2022 20:00

FIFA 23 is eindelijk officieel onthuld middels een eerste trailer. De game verschijnt deze herfst in de winkelschappen.

Eerder deze week kregen we bij de aankondiging van de coversterren van FIFA 23 al te horen dat we vandaag nieuws over de volgende game in de populaire voetbalserie zouden krijgen. Dat nieuws is er eindelijk, en daarmee is de FIFA 23-hypetrein nu echt vertrokken. Dit deel is volgens EA 'de uitgebreidste FIFA-titel tot nu toe'. De game bevat voor de eerste keer clubteams in vrouwenvoetbal met de Barclays Women’s Super League & Division 1 Arkema.

Eén van de grootste toevoegingen zijn de cross-play-functionaliteiten. Daarmee kun je samen spelen met je vrienden op verschillende platformen van dezelfde generatie. PlayStation 4- en Xbox One-spelers kunnen daardoor bijvoorbeeld samen online een balletje trappen. Ook de HyperMotion2-technologie is van de partij, welke samen met het physics system 'de gameplay-ervaring nog immersiever maken dan ooit.' Tevens komen de FIFA World Cup Qatar 2022 en de FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023 naar de game in post-launch-updates zonder bijkomende kosten.

Je kunt de aankondigingstrailer van FIFA 23 hieronder bekijken.

FIFA 23 verschijnt op 30 september op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en Stadia. Op dezelfde dag verschijnt er een Legacy Edition van FIFA 23 op de Nintendo Switch. Dit wordt de laatste FIFA-game van EA. De serie gaat vanaf volgend jaar door het leven als EA SPORTS FC.

Bron: EA SPORTS FIFA
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord