Trailer: Cassette Beasts verschijnt in mei voor de consoles

Geplaatst:

Pokémon heeft er een duchtige concurrent bijgekregen. Cassette Beasts is dan weliswaar nu beschikbaar voor de pc, maar via de nieuwe trailer wordt ook de releasedatum voor de consoles in kaart gebracht.

Het nieuws werd vrijgegeven met de lanceringstrailer. De Cassette Beasts pc release is namelijk vandaag gearriveerd. In een muzikale trailer kunnen we ontdekken waar de indiegame allemaal om draait. Cassette Beasts is een titel die verdacht veel lijkt op Pokémon. Echter maak je in Cassette Beasts gebruik van - je raadt het al - cassettebandjes. Je kunt ook de strevende pocketmonsters combineren om zo een krachtiger wezen te scheppen. Kun je na het zien van de trailer niet langer meer wachten? Ga dan nu gratis aan de slag met Cassette Beasts! Via Steam is er een demo beschikbaar gemaakt.

Tot nu toe geniet Cassette Beasts van uitzonderlijk positieve reviewscores. Onze review komt eraan! Lees in de tussentijd onze preview van Cassette Beasts.

Cassette Beasts is nu beschikbaar voor de pc. Vanaf 25 mei is de indiegame beschikbaar op de Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Cassette Beasts lanceert dan ook op Xbox Game Pass - nu is de game al te spelen via PC Game Pass.

Bron: Raw Fury
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cassette Beasts

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasewindow

26 april 2023

Ontwikkelaar

Bytten Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord