Trailer: Cinematische trailer Frostpunk 2 vrijgegeven

Geplaatst:

Het hoogtepunt van de PC Gaming Showcase vond al plaats in de eerste vijf minuten. 11 Bit studios schotelde ons eindelijk een cinematische trailer van Frostpunk 2 voor.

Frostpunk 2 is uiteraard het vervolg op Frostpunk. Een survival citybuilder, waarin de ijstijd ervoor heeft gezorgd dat mensen moeten zien te overleven bij een generator. Het tweede deel gaat dertig jaar na de gebeurtenissen afspelen. Steenkool is niet langer meer de focus. Dit keer speelt olie een grote rol en moet jij als leider van een nieuwe stad ervoor zorgen dat iedereen overleeft. Als je het eerste deel hebt gespeeld dan weet je dat dit ontzettend lastig is. In 2021 werd Frostpunk 2 aangekondigd, maar veel nieuws werd er vervolgens niet gegeven. Tijdens de PC Gaming Show kregen we een cinematische trailer. We zien de bekende industriele steampunk stijl, lijken en natuurlijk sneeuw. Het lijkt erop dat de grid rondom de generator ook in dit deel overeind blijft staan. In de trailer zien we ook wat er gebeurt als jij als leider faalt.

Frostpunk gaat verschijnen in 2024 voor de pc.

Bron: PC Gaming Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Frostpunk 2

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 juli 2024

Ontwikkelaar

11 bit studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord