Trailer: 11 bit studios kondigt Frostpunk 2 aan

Geplaatst:

11 bit studios wist de fans al een tijdje bezig te houden door verschillende hints te geven over een nieuwe game. Uiteindelijk draaide alles om kou, olie en bloed. Het vervolg op Frostpunk is dan ook een feit, want Frostpunk 2 is aangekondigd.

11 bit studios staat bekend om games met morele keuzes en wist met Frostpunk een nieuwe ervaring te creëren voor fans van het survival city-builder genre. In het ijskoude landschap staat het overleven van de mensheid centraal en dit kan alleen als hoop hoog is en de ontevredenheid laag. Met de Frostpunk: On The Edge en The Last Autumn uitbreidingen werd de wereld van Frostpunk al verder verkend. Spelers kun hetzelfde gaan verwachten van Frostpunk 2, want de game speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen van het eerste deel af. Vol met de bekende morele keuzes moeten de mensen zien te overleven en zijn er dit keer verschillende fracties die roet in het eten kunnen gooien. Steenkool speelt daarnaast geen grote rol meer, want olie blijkt de toekomst te hebben. Maar niet iedereen is daar direct blij mee en falen als een leider is weer een optie, aan de man in de trailer te zien.

11 bit studios heeft nog niet bekendgemaakt wanneer Frostpunk 2 gaat verschijnen voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Frostpunk 2

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 juli 2024

Ontwikkelaar

11 bit studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord