Frostpunk

  • Ontwikkelaar 11 bit studios
  • Eerste releasedatum 24 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie , Strategie , Survival
  • Gameliner score -

Gameplay: Frostpunk: The Last Autumn gameplaybeelden vrijgegeven

De studio 11 bit studios heeft vandaag een video met gameplaybeelden van Frostpunk: The Last Autumn vrijgegeven. In de video die gedeeld werd op het officiële YouTube-kanaal geeft projectleider Jakub Stokalski commentaar tijdens het spelen.

Frostpunk is een survival city-builder waarbij morele beslissingen een grote rol spelen. De aankomende dlc The Last Autumn speelt zich af voor Frostpunk, waardoor de wereld nog niet bedekt is met ijs. De gameplaybeelden laten zien dat niet alleen de wereld en het verhaal anders zijn, maar ook grote delen van de gameplay. De generator moet in The Last Autumn nog gebouwd worden en de grondstoffen komen grotendeels binnen via de havens . Maar er zijn ook nieuwe grondstoffen, wetten en morele kwesties. Verder vertelt Jakub Stokalski in de video uitgebreid hoe de dlc tot stand is gekomen en welke beslissingen ze hebben genomen.

Frostpunk: The Last Autumn verschijnt op 21 januari voor de pc. De dlc is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?