Gameplay: Frostpunk: The Last Autumn gameplaybeelden vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 14 januari 2020 19:02

De studio 11 bit studios heeft vandaag een video met gameplaybeelden van Frostpunk: The Last Autumn vrijgegeven. In de video die gedeeld werd op het officiële YouTube-kanaal geeft projectleider Jakub Stokalski commentaar tijdens het spelen.

Frostpunk is een survival city-builder waarbij morele beslissingen een grote rol spelen. De aankomende dlc The Last Autumn speelt zich af voor Frostpunk, waardoor de wereld nog niet bedekt is met ijs. De gameplaybeelden laten zien dat niet alleen de wereld en het verhaal anders zijn, maar ook grote delen van de gameplay. De generator moet in The Last Autumn nog gebouwd worden en de grondstoffen komen grotendeels binnen via de havens . Maar er zijn ook nieuwe grondstoffen, wetten en morele kwesties. Verder vertelt Jakub Stokalski in de video uitgebreid hoe de dlc tot stand is gekomen en welke beslissingen ze hebben genomen.

Frostpunk: The Last Autumn verschijnt op 21 januari voor de pc. De dlc is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Frostpunk

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 april 2018

Ontwikkelaar

11 bit studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord