11 bit studios tekent Xbox Game Pass deal

-

De gameontwikkelaar en uitgever 11 bit studios gaat zaken doen met Microsoft. Het portfolio van de talentvolle studio wordt namelijk toegevoegd aan Xbox Game Pass.

Dit nieuws werd vrijgegeven door de Poolse website Bankier. Zij claimen dat 11 bit studios een deal gesloten heeft met Microsoft. Diverse games van de ontwikkelaar gaan verschijnen op Xbox Game Pass. 11 bit studios ken je wellicht van Frostpunk en This War of Mine. De studio behoudt de rechten van de games zelf en geeft aan dat ze van mening zijn dat door de games te laten verschijnen op Game Pass, dat ze er financieel ook op vooruitgaan. Een lijst met alle games die naar Game Pass komen wordt op een latere datum vrijgegeven.

11 bit studios werkt momenteel aan Frostpunk 2, The Alters en ze geven The Thaumaturge uit.

Wannneer we de games van 11 bit studios mogen verwachten op de service van Microsoft is op dit moment nog niet bekend.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Frostpunk

Ontwikkelaar:

11 bit studios

Uitgever:

11 bit studios

Release:

24 april 2018

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord