Frostpunk

  • Ontwikkelaar 11 bit studios
  • Eerste releasedatum 24 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie , Strategie , Survival
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Frostpunk gratis in Epic Games Store

Als je fan bent van strategiegames, dan moet je als de wiedeweerga even richting de Epic Games Store gaan. Daar is momenteel Frostpunk namelijk gratis te downloaden.

Frostpunk werd zo'n drie jaar geleden uitgebracht door 11 bit studios en werd goed ontvangen door het publiek. Als baas van de laatste stad op aarde is het aan jou de taak om alles zo goed mogelijk te regelen voor je inwoners. Je moet veel op het spel zetten om de overleving van je mensen te kunnen garanderen. Lastige keuzes worden je voor de voeten geworpen en dat alles onder ijskoude omstandigheden waar menig pinguïn nog voor zou vluchten. Frostpunk wordt sinds de release goed ondersteund door de makers in de vorm van nieuwe content. Zo is afgelopen jaar nog de uitbreiding On The Edge verschenen. Mocht je niet over een goede pc beschikken, maar de game wel graag willen spelen dan kun je de console versie van Frostpunk kopen. De game is slechts een beperkte tijd gratis te verkrijgen.

onbekend

Je hebt nog tot en met 10 juni de kans op Frostpunk voor niks binnen te halen. Daarna moet je er gewoon weer voor gaan dokken.

BRON Epic Games Store

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?