Frostpunk

  • Ontwikkelaar 11 bit studios
  • Eerste releasedatum 24 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie , Strategie , Survival
  • Gameliner score -

11 Bit Studios werkt aan console-versie Frostpunk

In een interview met Dualshockers geeft ontwikkelaar 11 Bit Studios aan dat diens komende game Frostpunk niet exclusief is voor pc. Het bedrijf werkt hard aan de console-versies.

Frostpunk staat voor een release in april, maar dan komt het enkel naar de pc. Er werd een tijdje gedacht dat alleen pc-bezitters het geluk hadden om met de game aan de slag te gaan, maar niks blijkt minder waar. Het schijnt zelfs dat we er niet heel lang op hoeven te wachten. De ontwikkelaar mikt op een release in dit najaar.

onbekend

Frostpunk komt op 24 april uit voor de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?