Frostpunk: On The Edge gameplay vrijgegeven

Geplaatst: 11 augustus 2020 15:44
Aangepast: 11 augustus 2020 15:56

De derde expansion van Frostpunk komt deze maand uit en je kunt nu alvast een blik werpen op de gameplay van 'On The Edge'. De video wordt begeleidt door de stem van lead designer Jakub Stokalski.

Hij vertelt je alvast wat meer over het verhaal en de nieuwe features die de uitbreiding met zich meebrengt. In On The Edge heb je de controle over een kleine post bij een pas ontdekt warenhuis van het leger. Het verschil met de voorgaande uitbreidingen is dat je dit keer niet alles in handen hebt. Het verhaal speelt zich af na de grote storm uit de originele Frostpunk game, maar nu heeft de stad van New London de touwtjes in handen. De wetten die zij voorschrijven, moet jij met jouw gezelschap naleven. Voor nu tenminste. Er is weinig plek om te bouwen en er zijn geen dieren in de buurt waar je op kunt jagen. Je bent voor voedsel dus afhankelijk van de hulp van New London. In ruil daarvoor stuur jij jouw kostbare waren naar hen op. Jouw eigen basis heeft niet eens een generator om stroom op te wekken. Dat klinkt als een uitdaging.

Frostpunk: On The Edge komt uit op 20 augustus 2020.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Frostpunk

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 april 2018

Ontwikkelaar

11 bit studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord