Frostpunk

  • Ontwikkelaar 11 bit studios
  • Eerste releasedatum 24 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie , Strategie , Survival
  • Gameliner score -

Frostpunk: On The Edge gameplay vrijgegeven

De derde expansion van Frostpunk komt deze maand uit en je kunt nu alvast een blik werpen op de gameplay van 'On The Edge'. De video wordt begeleidt door de stem van lead designer Jakub Stokalski.

Hij vertelt je alvast wat meer over het verhaal en de nieuwe features die de uitbreiding met zich meebrengt. In On The Edge heb je de controle over een kleine post bij een pas ontdekt warenhuis van het leger. Het verschil met de voorgaande uitbreidingen is dat je dit keer niet alles in handen hebt. Het verhaal speelt zich af na de grote storm uit de originele Frostpunk game, maar nu heeft de stad van New London de touwtjes in handen. De wetten die zij voorschrijven, moet jij met jouw gezelschap naleven. Voor nu tenminste. Er is weinig plek om te bouwen en er zijn geen dieren in de buurt waar je op kunt jagen. Je bent voor voedsel dus afhankelijk van de hulp van New London. In ruil daarvoor stuur jij jouw kostbare waren naar hen op. Jouw eigen basis heeft niet eens een generator om stroom op te wekken. Dat klinkt als een uitdaging.

Frostpunk: On The Edge komt uit op 20 augustus 2020.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?