Trailer: Releasedatum Frostpunk: On The Edge bekendgemaakt

Geplaatst:

11 bit studios heeft de releasedatum van de laatste Frostpunk dlc bekendgemaakt. Met het nieuws werd een trailer van Frostpunk: On The Edge getoond die meer informatie geeft over de dlc.

Frostpunk: On The Edge is onderdeel van de Season Pass van Frostpunk en wordt de laatste dlc van de game. Het verhaal gaat verder waar Frostpunk is geëindigd en speelt zich af op een plek waar mensen overleven zonder de Generator. Op deze plek is een warenhuis gevonden met spullen van voor de evacuatie. Het doel is dan ook om daar een kamp op te bouwen en de spullen te waarborgen, zodat er weer een toekomst mogelijk is. Ook New London speelt weer een rol, want hier moet het voedsel vandaan komen. Frostpunk: On The Edge biedt niet alleen een nieuw verhaal, maar ook een nieuwe map, wetten en rechten.

Frostpunk: On The Edge verschijnt op 20 augustus voor de pc. Om de dlc te spelen heb je de game Frostpunk nodig.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Frostpunk

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 april 2018

Ontwikkelaar

11 bit studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord