Cuphead

  • Ontwikkelaar Studio MDHR
  • Eerste releasedatum 29 september 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Cuphead - The Delicious Last Course gameplay trailer

Tijdens Summer Game Fest kregen we een nieuwe gameplay trailer te zien van Cuphead: The Delicious Last Course. De nieuwe DLC voor de game is twee jaar in ontwikkeling geweest.

De nieuwe uitbreiding voor de geliefde indie game voegt een nieuw personage toe genaamd Ms. Chalice. Daarnaast komen er nieuwe wapens, magische charms en de grootste bazen die de studio ooit heeft gecreëerd. De korte gameplay trailer onthult nog niet heel veel, maar we zien Ms. Chalice wel in actie tegen één van de nieuwe bazen, Mortimer Freeze. De DLC werd in 2018 aangekondigd voor een release in 2019, maar ontwikkelaar Studio MDHR schoof de release meerdere keren naar achteren om "crunch" te voorkomen. Schrijvend op zijn eigen blog, zei Studio MDHR: "Hoewel dit geen vervolg is, kan ik met vertrouwen zeggen dat The Delicious Last Course een eigen leven is gaan leiden tijdens de ontwikkeling, en dat het niet zomaar je bog-standard game-uitbreiding is. De uiteindelijke releasedatum voor de Cuphead DLC werd eind 2021 bekendgemaakt.

Cuphead: The Delicious Last course verschijnt op 30 juni voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?