Cuphead

  • Ontwikkelaar Studio MDHR
  • Eerste releasedatum 29 september 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Series: Hier is het tweede seizoen van The Cuphead Show!

Yes, we are looking for fun! The Cuphead Show! is over een paar weken wederom te bewonderen via Netflix met nieuwe episodes.

Een kleine spoilerwaarschuwing voor seizoen één, maar seizoen twee begint waar we gebleven waren. Cuphead en Mugman spenderen wat tijd in de gevangenis en Ms. Calice probeert de draad weer op te pakken met de jongens wanneer ze vrijkomen. De avonturen worden voornamelijk hervat met de drie personages, in plaats van het dynamische duo. Nieuwe eindbazen uit de indiegame komen eraan te pas, zoals Cala Maria, de piraat Brineybeard, de Baroness en nog veel meer. De duivel en King Dice keren ook terug. De duivel sluit met een monoloog de trailer af met iets onheilspellends. Binnenkort kunnen we de animatieserie gaan bingen.

Bekijk hier onze review van The Cuphead Show! en bekijk hier onze review van Cuphead & The Delicious Last Course.

The Cuphead Show! seizoen twee is te bekijken via Netflix vanaf 19 augustus.

BRON Netflix

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?