Series: Hier is het tweede seizoen van The Cuphead Show!

Geplaatst: 8 augustus 2022 12:55
Aangepast: 8 augustus 2022 17:20
-

Yes, we are looking for fun! The Cuphead Show! is over een paar weken wederom te bewonderen via Netflix met nieuwe episodes.

Een kleine spoilerwaarschuwing voor seizoen één, maar seizoen twee begint waar we gebleven waren. Cuphead en Mugman spenderen wat tijd in de gevangenis en Ms. Calice probeert de draad weer op te pakken met de jongens wanneer ze vrijkomen. De avonturen worden voornamelijk hervat met de drie personages, in plaats van het dynamische duo. Nieuwe eindbazen uit de indiegame komen eraan te pas, zoals Cala Maria, de piraat Brineybeard, de Baroness en nog veel meer. De duivel en King Dice keren ook terug. De duivel sluit met een monoloog de trailer af met iets onheilspellends. Binnenkort kunnen we de animatieserie gaan bingen.

Bekijk hier onze review van The Cuphead Show! en bekijk hier onze review van Cuphead & The Delicious Last Course.

The Cuphead Show! seizoen twee is te bekijken via Netflix vanaf 19 augustus.

Bron: Netflix
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cuphead

Ontwikkelaar:

Studio MDHR

Uitgever:

Studio MDHR

Release:

29 september 2017

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord