Cuphead

  • Ontwikkelaar Studio MDHR
  • Eerste releasedatum 29 september 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Cuphead DLC verkoopt één miljoen eenheden

Nadat Cuphead zelf al vijf miljoen keer werd verkocht, zorgt de DLC voor de kers op de taart. De uitbreiding heeft Studio MDHR namelijk geen windeieren gelegd.

Verkoopcijfers in de miljoenen is niet voor elke indiegame weggelegd, laat staan een uitbreiding die vijf jaar na het origineel verschijnt. Toch heeft Studio MDHR het voor elkaar gekregen. The Delicious Last Course is meer dan een miljoen keer verkocht. Als dank organiseert de studio een prijsvraag. Via hun Twitter-kanaal kun je een Nintendo Switch, Xbox Series X of PlayStation 5 winnen.

Wij hebben ook ontzettend genoten van het diner. Bekijk hier onze review van Cuphead & The Delicious Last Course.

Cuphead & The Delicious Last Course is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Studio MDHR

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?