Xbox-versie Cuphead krijgt exclusieve content

Geplaatst:

Cuphead mag vandaag de kaarsjes uitblazen, want de indiegame is zes jaar oud geworden. Xbox-spelers mogen aan de slag met de exclusieve Xbox Anniversary Update!

Om de community te bedanken van ID@Xbox heeft ontwikkelaar Studio MDHR een bijzondere update ontwikkeld. Cuphead lanceerde zes jaar geleden op het Xbox-platform en dat was het begin van de inspirerende reis die deze indietitel heeft doorgemaakt. De Xbox Anniversary Update bevat meer dan honderd niet eerder vertoonde foto's uit het MDHR-archief. Denk hierbij aan alle schetsen die tijdens de ontwikkelfase zijn gemaakt, maar spelers kunnen ook behind-the-scenes video's bekijken en de gehele Cuphead soundtrack beluisteren. De update is later vandaag beschikbaar op de Xbox-consoles, maar ook via de Windows-versie van Cuphead krijg je toegang tot deze update.

Lees hier onze review van Cuphead & The Delicious Last Course.

Cuphead is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cuphead

Series

-

Uitgever

Studio MDHR

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 september 2017

Ontwikkelaar

Studio MDHR

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord