Series: Nieuwe afleveringen van The Cuphead Show! in aantocht

Geplaatst: 24 oktober 2022 21:20
-

Heb jij zin in nieuwe afleveringen van The Cuphead Show!? Dan heb ik goed nieuws, want later volgende maand kun je genieten van nog meer episodes.

Het beste varken op Netflix keert terug in de nieuwe trailer van The Cuphead Show! Porkrind is niet in een al te beste stemming, want Cuphead, Mugman en Ms. Chalice hebben zijn ruit vernield. Ze moeten hun schuld aflossen bij hem door een pakketje te bezorgen bij Ribby en Croaks. Als je seizoen één van The Cuphead Show! hebt gezien, dan weet je dat de twee broers daar voorlopig niet welkom zijn. Daarom worden er gauw wat kostuums gepakt en nieuwe identiteiten verzonnen. Gelukkig heeft Porkrind zo veel geduld met ze.

Bekijk hier onze review van The Cuphead Show! en bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van The Cuphead Show!

De nieuwe afleveringen van The Cuphead Show! zijn te zien vanaf 18 november op Netflix.

Bron: Netflix
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cuphead

Ontwikkelaar:

Studio MDHR

Uitgever:

Studio MDHR

Release:

29 september 2017

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord