Cuphead

  • Ontwikkelaar Studio MDHR
  • Eerste releasedatum 29 september 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Series: Nieuwe afleveringen van The Cuphead Show! in aantocht

Heb jij zin in nieuwe afleveringen van The Cuphead Show!? Dan heb ik goed nieuws, want later volgende maand kun je genieten van nog meer episodes.

Het beste varken op Netflix keert terug in de nieuwe trailer van The Cuphead Show! Porkrind is niet in een al te beste stemming, want Cuphead, Mugman en Ms. Chalice hebben zijn ruit vernield. Ze moeten hun schuld aflossen bij hem door een pakketje te bezorgen bij Ribby en Croaks. Als je seizoen één van The Cuphead Show! hebt gezien, dan weet je dat de twee broers daar voorlopig niet welkom zijn. Daarom worden er gauw wat kostuums gepakt en nieuwe identiteiten verzonnen. Gelukkig heeft Porkrind zo veel geduld met ze.

Bekijk hier onze review van The Cuphead Show! en bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van The Cuphead Show!

De nieuwe afleveringen van The Cuphead Show! zijn te zien vanaf 18 november op Netflix.

BRON Netflix

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?