Trailer: De eerst gameplay trailer van Evil West is er

Geplaatst:

De eerste gameplay trailer voor Evil West werd tijdens The Game Awards 2021 getoond. We zien een cowboy het gevecht aangaan met een hoop bloeddorstige monsters.

The Game Awards van 2021 zaten vol met nieuwe trailers voor allerlei grote en kleine titels. Ook de nieuwe game van Flying Wild Hog en Focus Entertainment kwam voorbij met de eerste gameplay trailer. Evil West werd vorig jaar tijdens de Game Awards officieel aangekondigd en dit jaar kregen we de eerste gameplay beelden te zien. Hiervoor waren er nog weinig details over de game bekend. In de trailer zien we onder andere de vele manieren waarop je in de game als cowboy het gevecht aan kunt gaan met de monsters die het land teisteren. We zien ook dat protagonist Jesse Rentier niet alleen hoeft te vertrouwen op zijn vele pistolen en geweren. In de trailer zien we ook een aantal opties voor melee combat. Je kunt de monsters alleen of in een team te lijf gaan in de third-person shooter Evil West.

Evil West staat op de planning voor 2022. Een specifieke datum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil West

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 november 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord