Evil West

  • Ontwikkelaar Flying Wild Hog
  • Eerste releasedatum 22 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Evil West co-op beelden onthuld

Focus Entertainment blijft maar strooien met Evil West-trailers. Vandaag krijgen we te zien hoe de co-op in zijn werking gaat.

De gehele campaign van Evil West kan gespeeld worden in co-op. Twee vampierjagers kunnen samen het vreemde Wilde Westen verkennen. Beide spelers stappen in de stampende laarzen van Jesse, maar alleen de host boekt progressie in zijn/haar verhaallijn. Wanneer je in co-op de wereld betreedt, is de dynamiek net wat anders. Zo worden de vijanden wat anders verdeeld en is de algemene uitdaging wat pittiger. De trailer bevat genoeg bloed en geweld verder dus wees gewaarschuwd.

Check hier onze preview van Evil West. Meer gameplaybeelden nodig? Check hier de overzichtstrailer van Evil West.

Evil West is beschikbaar vanaf 22 november voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON Focus Entertainment

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?