Evil West

  • Ontwikkelaar Flying Wild Hog
  • Eerste releasedatum 22 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Check hier de overzichtstrailer van Evil West

Het duurt niet lang meer voordat we kunnen afreizen naar het verknipte Wilde Westen. Evil West laat nogmaals van zich horen en presenteert alles wat je kunt verwachten van deze actiegame.

Het verhaal draait om het personage Jesse Rentier. Hij moet gaan accepteren dat hij toch echt als de leider gezien wordt van het gepeupel. Een leider in het afslachten van alles wat bloed slurpt welteverstaan. We zien een groot assortiment aan vijanden: van vampiers tot weerwolven. Gelukkig krijgen we genoeg wapens tot onze beschikking om de job te klaren. Je kunt je blaffers gebruiken voor betrouwbare hits, je jachtgeweer voor de cruciale voltreffers en je boomstick wanneer je gewoon echt geen zin meer hebt in irritante wannabe Dracula’s. Je vuisten kun je ook upgraden met bliksem, want waarom niet.

Check hier onze preview van Evil West. Kun je niet genoeg krijgen van deze titel? Bekijk dan hier de gameplay-trailer van Evil West.

Evil West verschijnt op 22 november voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON Focus Entertainment

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?