Trailer: Nieuwe uitgebreide gameplay trailer voor Evil West

Geplaatst: 8 september 2022 22:37

Focus Entertainment heeft een nieuwe uitgebreide gameplay trailer van Evil West vrijgegeven. De trailer bestaat uit bijna een kwartier aan gameplay.

Na het slechte nieuws van Focus Entertainment dat Evil West langer op zich laat wachten is er nu ruimte voor wat positiviteit. De uitgever heeft namelijk een zeer uitgebreide gameplay trailer op YouTube gezet waar we van kunnen smullen. Een aantal maanden geleden werden we al getrakteerd op een gameplay trailer van Evil West van ruim tien minuten en dit keer gaat het al richting een kwartier. In de trailer zien we actievolle scenes, leren we een deel van het verhaal kennen en krijgen we een glimp te zien van het menu.

Evil West staat gepland voor een release op 22 november op pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Focus Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil West

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 november 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord