Evil West

  • Ontwikkelaar Flying Wild Hog
  • Eerste releasedatum 22 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Evil West laat langer op zich wachten

Ik heb slecht nieuws voor je als je reikhalzend naar Evil West uitkijkt. Onze vampierenjager heeft iets langer de tijd nodig om zich voor te bereiden op zijn strooptocht.

Focus Home Interactive bracht vandaag naar buiten dat de Evil Wests releasedatum van 20 september niet haalbaar is. Niet echt leuk nieuws natuurlijk. Uit betrouwbare bron (lees: mijn eigen ogen) heb ik vernomen dat Bram op de redactie ontroostbaar ter aarde is gestort. Enfin, in een verklaring op Twitter legt de uitgever uit dat er simpelweg meer tijd nodig is om de game af te krijgen. Het zijn de welbekende puntjes op de i die nog ontbreken en ervoor zorgen dat de game zijn originele releasedatum niet gaat halen. Het uitmoorden van hordes aan vampieren in het altijd gezellige Wilde Westen zit er voorlopig dus nog even niet in. Tot die tijd moet je je maar even verlekkeren aan de gameplay van Evil West.

Evil West uitgesteld1

Geen september release voor Evil West dus. De datum is verschoven naar 22 november. De game komt nog steeds uit op pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Focus Home Interactive

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?