Trailer: Evil West releasedatum onthuld

Geplaatst:

Ik hoop dat je zin hebt om wat vampieren te slachten, want dat is precies wat je gaat doen in Evil West. Via een nieuwe trailer weten we wanneer het gevecht tegen de bloedzuigende monsters begint.

Naast de releasedatum zijn er ook wat nieuwe gameplaybeelden te bespeuren in de meest recente trailer. Het plot gaat voornamelijk om het vinden van een bepaalde vrouw. Zij kan kennelijk deze hele chaos rechtzetten. De vampieren zijn hier en het zijn niet je typische Dracula figuren. Vele variaties aan monsters worden aan gort geknald. Het arsenaal wat je tot je beschikking hebt in Evil West is ook flink divers. De trailer wordt mooi van stevig rockmuziek voorzien om je in de stemming te brengen. De verhaalverteller in de trailer laat je ongeveer weten wat je moet verwachten qua verhaal en sfeer.

Ben je nou benieuwd naar deze actiegame? Bekijk dan hier de eerste gameplay-trailer van Evil West. Evil West werd aangekondigd tijdens The Game Awards van 2020. Binnenkort kun je zelf op het slagveld staan.

Evil West is beschikbaar vanaf 20 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil West

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 november 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord