Trailer: De Sims 4: Home Chef Hustle trailer vrijgegeven

Geplaatst:

In een livestream over De Sims 4 kwam er naar buiten dat De Sims 4 Stuff Packs terugkeren en kregen we wat behind the scenes van de De Sims 4: Home Chef Hustle Stuff Pack te zien. Nu is er echter een officiële trailer vrijgegeven.

We hebben dus al wat informatie gekregen over de De Sims 4: Home Chef Hustle, maar de trailer toont pas echt hoe uitgebreid de Stuff Pack gaat worden. Qua BB-items kun je een compleet nieuwe keuken verwachten, met kleine decoratie objecten. Denk aan een kruidenrek en bakjes met ingrediënten. De gameplay is gericht op het maken van allerlei nieuwe gerechten. Naast de wafelijzer kunnen Sims ook aan de slag met de mixer en een pizzaoven. De lekkere gerechten die je hiermee maakt, kun je vervolgens verkopen. Zowel de wafelijzer als de pizzaoven zijn draagbaar en dat is goed nieuws. Met het nieuwe en vervoerbare eetkraampje kun je in elke wereld je eetbare creaties verkopen. Op deze manier kun je dus geld verdienen. Om het helemaal af te maken kun je een event aanmaken waarbij vrienden naar je huis komen om samen pizza te maken. Je kunt de trailer hieronder bekijken en analyseren.

De Sims 4: Home Chef Hustle Stuff Pack verschijnt op 28 september voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Sims 4 is Free-to-Play, maar dat geldt niet voor de uitbreidingen.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord