De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: De Sims 4: Home Chef Hustle trailer vrijgegeven

In een livestream over De Sims 4 kwam er naar buiten dat De Sims 4 Stuff Packs terugkeren en kregen we wat behind the scenes van de De Sims 4: Home Chef Hustle Stuff Pack te zien. Nu is er echter een officiële trailer vrijgegeven.

We hebben dus al wat informatie gekregen over de De Sims 4: Home Chef Hustle, maar de trailer toont pas echt hoe uitgebreid de Stuff Pack gaat worden. Qua BB-items kun je een compleet nieuwe keuken verwachten, met kleine decoratie objecten. Denk aan een kruidenrek en bakjes met ingrediënten. De gameplay is gericht op het maken van allerlei nieuwe gerechten. Naast de wafelijzer kunnen Sims ook aan de slag met de mixer en een pizzaoven. De lekkere gerechten die je hiermee maakt, kun je vervolgens verkopen. Zowel de wafelijzer als de pizzaoven zijn draagbaar en dat is goed nieuws. Met het nieuwe en vervoerbare eetkraampje kun je in elke wereld je eetbare creaties verkopen. Op deze manier kun je dus geld verdienen. Om het helemaal af te maken kun je een event aanmaken waarbij vrienden naar je huis komen om samen pizza te maken. Je kunt de trailer hieronder bekijken en analyseren.

De Sims 4: Home Chef Hustle Stuff Pack verschijnt op 28 september voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Sims 4 is Free-to-Play, maar dat geldt niet voor de uitbreidingen.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?