Trailer: De Sims 4: Te Huur uitbreiding aangekondigd

Geplaatst:

Een grote wens komt in vervulling, want met de nieuwe Te Huur-uitbreiding voor De Sims 4 word je een vastgoedeigenaar, waardoor je huizen kunt verhuren. In de aankondigingstrailer van De Sims 4: Te Huur krijgen we dit systeem en de nieuwe wereld te zien.

Al jaren willen spelers hun eigen appartementen bouwen en hun huizen verhuren, maar een officiële werkelijkheid werd die droom niet. EA en Maxis hebben blijkbaar toch geluisterd, want de uitbreiding Te Huur draait hier juist om. Als vastgoedeigenaar kun je huizen bouwen en deze vervolgens verhuren. Het is aan jou om de bewoners tevreden te houden, want anders daalt de Unit Rating. Met de nieuwe lot-type kun je onderdelen van je huis verhuren, twee huizen op één stuk land plaatsen en zelfs appartementen bouwen. Doordat meerdere huishoudens nu dicht bij elkaar wonen, levert dat ook sociale problemen op. In de tuin kunnen ze gezellig met elkaar kletsen, maar ze kunnen elkaar ook afluisteren of in een appartement inbreken.

In de trailer zien we ook een gloednieuwe wereld, Tomarang, die geïnspireerd lijkt te zijn op Thailand. Als je goed kijkt, zie je de meubelstukken en decoratie-objecten die de uitbreiding met zich meebrengt. Daarnaast kunnen je Sims nu sterven door Fungus, waardoor ze in een soort zombie veranderen. Onlangs kreeg De Sims 4 een nieuwe Stuff Pack genaamd De Sims 4: Home Chef Hustle

De Sims 4: Te Huur uitbreiding verschijnt op 7 december.

Bron: De Sims 4

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord