Trailer: De Sims 4: Weerwolven Game Pack aangekondigd

Geplaatst:

Gisteren werd er al bekendgemaakt dat de nieuwe Sims 4 Game Pack vandaag getoond zou worden en dat is dan ook gebeurd. Met de aankondiging van de Weerwolven Game Pack kunnen we officieel zeggen dat weerwolven naar de Sims 4 komen.

Er waren al een tijdje geruchten over weerwolven in de Sims 4. Maar na alle hints van de Sims-4 Team kon het niets anders meer zijn. De Weerwolven Game Pack voegt weerwolven toe die je compleet kunt aanpassen. De maan heeft van invloed op het gedrag van deze Sims en zijn er verschillende nieuwe vaardigheden. Met natuurlijk de bijbehorende verhalen over weerwolven. Sims kunnen door boeken te lezen dan ook meer kennis opdoen. Naast de toevoeging van weerwolven komt er ook een nieuwe wereld, kledingstukken en allerlei meubels naar de Sims 4. In de trailer is te zien dat zelfs peuters al het gedrag van een weerwolf kunnen tonen. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Gaan jullie de Weerwolven Game Pack halen? En zoja, speel je dan als de lieve weerwolf of maak je de omgeving onveilig?

De Sims 4: Weerwolven Game Pack verschijnt op 16 juni voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord