De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: De Sims 4: Weerwolven Game Pack aangekondigd

Gisteren werd er al bekendgemaakt dat de nieuwe Sims 4 Game Pack vandaag getoond zou worden en dat is dan ook gebeurd. Met de aankondiging van de Weerwolven Game Pack kunnen we officieel zeggen dat weerwolven naar de Sims 4 komen.

Er waren al een tijdje geruchten over weerwolven in de Sims 4. Maar na alle hints van de Sims-4 Team kon het niets anders meer zijn. De Weerwolven Game Pack voegt weerwolven toe die je compleet kunt aanpassen. De maan heeft van invloed op het gedrag van deze Sims en zijn er verschillende nieuwe vaardigheden. Met natuurlijk de bijbehorende verhalen over weerwolven. Sims kunnen door boeken te lezen dan ook meer kennis opdoen. Naast de toevoeging van weerwolven komt er ook een nieuwe wereld, kledingstukken en allerlei meubels naar de Sims 4. In de trailer is te zien dat zelfs peuters al het gedrag van een weerwolf kunnen tonen. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Gaan jullie de Weerwolven Game Pack halen? En zoja, speel je dan als de lieve weerwolf of maak je de omgeving onveilig?

De Sims 4: Weerwolven Game Pack verschijnt op 16 juni voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?