Far Cry New Dawn

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 14 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: De tweeling in actie in nieuwe Far Cry: New Dawn trailer

Fans van de Far Cry-serie moeten nog een weekje wachten op Far Cry New Dawn. In deze nieuwe live action trailer maak je alvast kennis met de tweeling.

De gekke tweeling Mickey en Lou spelen een grote rol in de nieuwste Far Cry-game. Ze zijn de leiders van de Highwaymen, een groep rovers die het hele land leegroven. De meedogenloze tweeling maakt Hope County onveilig en zoals je in de trailer al kunt zien, deinzen ze nergens voor terug. Ze zijn niet vies van een vuurgevecht en schakelen dan ook maar al te graag iedereen uit die hen in de weg staat.

Far Cry New Dawn is vanaf 15 februari verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?