Dead Space (2023)

  • Ontwikkelaar Motive Studios
  • Eerste releasedatum 27 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Dead Space Launch Trailer staat klaar voor liftoff

In space, nobody can hear you schijt in your broek. EA Motive's remake van de cult klassieker Dead Space staat klaar voor liftoff en dat betekent maar één ding: Launch trailer in 3...2...1...

Nog maar 15 nachtmerrie-gevulde nachtjes slapen en ook jij kunt het wederom dun door je Sloggi laten lopen door de volledig opgekalefaterde USG Ishimura te bezoeken in Dead Space, per 27 januari verkrijgbaar op PS5, Xbox Series en pc.

P.S.: mocht je trek hebben in een gratis Dead Space game, namelijk Dead Space 2 voor pc, duik dan als de wiedeweerga Steam in en pre-order Dead Space daar. Als bedankje krijg je van EA zomaar Dead Space 2 als pre-order bonus. No joke.

BRON EA Motive

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?