Trailer: Deathloop toont teken van leven op PlayStation 5

-

Na de initiële release van de sfeervolle Deathloop-trailer van vorig jaar, krijgen we eindelijk nieuwe beelden van de game te zien. Dit keer is het echter niet alleen sfeer die we mogen proeven, maar zien we ook daadwerkelijke gameplay.

In Deathloop is het de truc om keer op keer dood te gaan. Nee, je gaat niet af, maar krijgt wel de mogelijkheid om het opnieuw te doen met de kennis die je de vorige run hebt opgedaan. In totaal zijn er acht doelwitten om om te leggen. Een kogel ergens doorheen jagen is echter zo makkelijke nog niet, menig henchman staat namelijk in de weg. Daarnaast zijn er ook nog eens andere assassins die op de doelwitten jagen. Wel moet gezegd worden dat de eerste trailer en de zojuist verschenen trailer totaal verschillende beelden afgeven. Het nieuwste beeldmateriaal toont een sterke stijl die lijkt op die van de Dishonered-games. Niet vreemd aangezien de game in ontwikkeling is bij Arkane Lyon.

Deathloop verschijnt tijdelijk exclusief op de PlayStation 5. De game moet na verloop van tijd ook beschikbaar komen op de pc.

Bron: PlayStation
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deathloop

Ontwikkelaar:

Arkane Studios

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

14 september 2021

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord