Deathloop

  • Ontwikkelaar Arkane Studios
  • Eerste releasedatum 14 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre First-Person Shooter , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Deja vu's in Deathloop

Het lijkt haast traditie te worden, maar Deathloop keert wederom terug in een grote show van Deathloop. Dit keer middels een muzikale trailer waarin we meer gameplay te zien krijgen.

Deathloop weet mij telkens weer van mening te doen switchen. In de ene trailer vind ik het helemaal niets en de andere ziet het er weer tof uit. Dit keer krijgen we een zeer toffe trailer waarin de sfeer lekker wordt neergezet. Deathloop draait volledig om het terugdraaien van de tijd wanneer je faalt. Kortom, een grote deja vu. Check onderstaande beelden om de ambiance alvast op te snuiven.

Deathloop verschijnt op 21 mei voor de PlayStation 5 en pc.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?